2020-10-12 14:34:59• hírek • Szatmár.ro

Egyre többen ülnek volán mögé jogosítvány nélkül

Illusztráció
Illusztráció

Az elmúlt hétvége kapcsán is több olyan esetről számol be a Szatmár Megyei Rendőrség közleménye, amikor jogosítvány nélküli, netán ittas állapotban volán mögé ülő sofőröket csíptek el a közutakon.

Október 9-én, pénteken délután 7 óra 50 perckor Szatmárnémetiben, a Károlyi úton igazoltattak a közlekedésrendészet munkatársai egy 36 éves vetési férfit, aki úgy furikázott a város utcáin, hogy semmilyen járműkategóriára vonatkozó jogosítvánnyal nem rendelkezett. Az eset kapcsán a rendőrség büntetőjogi eljárást kezdeményezett.

Október 10-én, szombaton éjfél után 40 perccel szintén a megyeközpontban igazoltattak egy autóvezetőt a rendőrök. A 31 éves férfit alkoholszondának is alávetették, mint kiderült, az illető 0,41 mg/l légalkoholszinttel ült volán mögé. Ez esetben is büntetőeljárást kezdeményezett a rendőrség.

Szintén október 10-én, szombaton délután 6 órakor a nagykárolyi rendőrség munkatársai Csomaköz községben, Bere teleülésen teljesítettek közúti járőrszolgálatot, amikor egy 40 éves helyi férfit igazoltattak. A berei autóvezető szintén jogosítvány nélkül autózott, ellene is büntetőjogi eljárás indult.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: